Franciacorta, nyttårsbobler ukjent i vinspaltene!
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1967 fikk vinene DOC
  • 1995 den ypperste og prestisjetunge betegnelsen DOCG
  • 15 måneder En forskjell ligger i at mens franskmennene produserer champagnen på
  • 1 hvit og
  • 2 røde druer
  • 2 hvite og
  • 1 rød
  • 25 måneder etter innhøsting, med
  • 18 måneder i kontakt med gjær i flasken, mot Champagnes
  • 15 måneder Vin
  • 2 stk
  • 1 purre (bare det hvite skal brukes)
  • 2 løk, finhakket
  • 2 dl Muscadet eller annen god tørr hvitvin
  • 4 tskj sitronsaft
  • 2 dl fløte
  • olivenolje eller smør til steking
  • mel
  • 1 spskj hakket persille
  • salt
  • 10 min Legg blandingen i et ildfast fat. Vend filetene lett i mel, og fordel dem over løkblandingen. Drypp over hvitvin, og sett i 200 graders ovn. Dekk med folie hvis ikke formen har lokk.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.