1995 den
ypperste og prestisjetunge betegnelsen DOCG
15 måneder
En forskjell ligger i at mens franskmennene produserer champagnen på
1 hvit
og
2 røde
druer
2 hvite
og
1
rød
25 måneder
etter innhøsting, med
18 måneder
i kontakt med gjær i flasken, mot Champagnes
15 måneder
Vin
2
stk
1
purre (bare det hvite skal brukes)
2 løk,
finhakket
2 dl
Muscadet eller annen god tørr hvitvin
4 tskj
sitronsaft
2 dl
fløte
olivenolje eller smør til steking
mel
1 spskj
hakket persille
salt
10 min
Legg blandingen i et ildfast fat. Vend filetene lett i mel, og fordel dem over løkblandingen. Drypp over hvitvin, og sett i 200 graders ovn. Dekk med folie hvis ikke formen har lokk.
Ukjent krydder. Denne retten ble til en sen ettermiddag hvor viikke helt visste hva vi skulle spise. Med utgangspunkt i en annen oppskrift, Quorn tikka masala, tilberedtevi en deilig restegryte med det vi hadde tilgjengeligi kjøleskapet
For dere som er helt ukjenti Nord-Norge så er Kvæfjord en kommune som liggerlike ved Harstad. mai forsøkte jeg meg på å lage Kvæfjordkake (for mange kjent under navnet «verdens beste») for første gang imittliv
For de av dere som (ennå) ikke er kjent med denne karen så er han på en måte matmagiens svar på Albus Dumbledore, og når han ikkeskriver bøker så driver han en ikkeukjent restaurant like utenfor London
Suppen inneholderopprinnelig en del litt "ukjente" ingredienser, men jeg har valgt å erstatte noen av dem med ingredienser som er litt enklere å få tak i
Melody var dessuten på tilbud og helt ukjent garn for min del. Mariajakkatil meg selv ^_^. Jeg syns den er knallflott i svart og hvitt, men tenkte jeg skulle utfordre meg selv tilegostrikki andre farger
En nokså ukjent grønnsak for meg, men som definitivt skal brukes mer fra nå av. At grønnsaker er ferskvare, og dermed ikke holder seg uendelig lenge, valgte man glatt å ignorerei all iveren
Slett ikkedårlig, og vel ukjent for mange. Det er ikke bare i de varmere strøkene man produserer vin. Cuvé Bjørn til hovedretten var vanskeligere, med en ukjent ettersmak
For dere som skulle være ukjent med denne retten kan den raskt forklares på denne måten. Lasagne er en folkefavoritt blant nordmenn som har røtter i det italienske kjøkkenet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.