Fraisier – Fransk Jordbærkake
Kakepiken
Kakepiken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 17. Mai. Det er en kake jeg fant oppskriften på i Pascal sin bakebok, men jeg har justert mengdene og målene til å passe bedre til vanlige springformer på
  • 20-22 cm Springform
  • 130 g Hvetemel
  • 130 g Sukker
  • 4 Egg
  • 1 ts Bakepulver
  • 180 grader i ca
  •  
  • Vaniljekrem / Creme de Mousseline
  • 500 g Melk
  • 150 g Sukker
  • 60 g Maisenna
  • 4 Eggeplommer
  • 250 g Usaltet smør (romtemperert).
  •  
  • Sukkerlake
  • 200 g Vann
  • 100 g Sukker
  • – Varm opp til det koker, deretter avkjøler du laken.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.