Gammeldagse julekaker frabunnen av er tungvint, sier du. Vi har funnet fram en klassiker i norsk julekaketradisjon som er vidunderlig enkel i travel adventstid
Mye bedre å lage suppen frabunnen, det smaker faktisk femten ganger bedre. 2, men bare vil lage sunn tomatsuppe frabunnen av. 2, men bare vil lage sunn tomatsuppe frabunnen av
Her en dag fikk jeg det plutselig for meg at jeg skulle slenge sammen muffins til Dylanhelt frabunnen ingen pose men skikkelig husmor muffins, så jeg startet med å søke på cupcakes, fryktelig mye rart disse utenlandske oppskriftene har i , vi har jo ikke halpartenav ingrediensene her til lands og ivertfall ikke i skapene mine, var til og med ting jeg ikkeforsto hva var i noen ha ha ja ja jeg tenkte å undret og kom frem til at one cup prinsippet måtte være fint, funker jo inn the american
Ha litt olivenolje i bunnen av langpanna og dekk bunnen med potetskiver. 10 – 12 poteter eller til du har fått dekket bunnen med to lag – Jeg bruker gule Amandine Princesse poteter. Relatert 10 – 12 poteter eller til du har fått dekket bunnen med to lag – Jeg bruker gule Amandine Princesse poteter
Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake. Bunnen er mørk, saftig og toppen er som sjokoladefløyel
legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen. ca 5 poteter (bruk gjerne potetrestene fra i går ) 4 laksefileter uten skinn og bein 1 brokkoli revet ost salt og pepper
På toppen av kaken har jeg fordelt ut kakesmuler som jeg har samlet fra når jeg delte bunnene i to. – Når sukkeret har fått en fin og gyllen farge trekker du kasserollen bort fra varmen og heller i kremfløten og vanilje ekstrakt
Vi bodde i en liten landsby mellom Nice og Cannes i Sør Frankrike, og oppe på torget lå det en liten restaurant som serverte en helt fantastisk Omelette Norvegienne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.