Jeg er en av dem som gjerne går litt over-the-top og ikke liker å gjøre ting hvis ikke det skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
Deter helt klart fordeler ved å leve lavkardo, spesielt for mange som sliter med diverselivsstilssykdommer, men mange av oss trenger alikevel krabohydrater i kosten vår-
Detteer en utrolig god kake. Start med å piske halvparten avsukkeret og eggehvittene, når eggehvittene begynner å bli stive, tilsetter du gradvis resten avsukkeret
(Ordet gnoccchi kommerav italiensk og betyr «klumper»). Hvis du i tillegg lager litt hjemmelaget aioli til brødet, så blir dette en perfekt vegetarrett
Herer noe avdet jeg har laget. Jeg har laget hjemmelaget fondant til pynt og dette til denne kaken. Detersuperenkelt å lage og det blir et bra resultat
Har du ikke mikrobølgeovn kan du ha det i en kjele på lav varme, da tar det litt lenger tid. Skal du farge hele fondanten i samme farge, erdet greit å ha i farge i marshmallowsblandingen før du har i melis
Håper noen fikk litt inspirasjon avdette. Kna til det kjenes ut som marsipan, og så kan du kjevle den ut eller lage pynt eller hva annet du måtte ønske, husk å strø med melis så det ikke klistrer seg i benken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.