Dette ble en god, saftig og knasende sprø type focaccia. Den passer godt til å spises alene, til suppe, eller for eksempel fylles med skinke, ost og agurk for å ha med i matpakken
enten Provence krydder, eller en blanding av rosmarin, timian, oregano, merian og/eller basilikum. Vi elsker å lage småretter i helgene som man kan dele, og det passer så godt med nybakt focaccia til
Etter noen måneder med travel sommer starter jeg på an igjen med litt blogging. Legg så deigen til heving, dersom ønskelig kan man putte i oliven, soltørket tomat, fetaost eller andre gode ting i brødet før du hever det
Når man lager klassisk, italiensk focaccia, legger man deigen i en langpanne, stikker hull i deigen med fingrene og fordeler over god olivenolje og masse urter
Durumhvete har større evne til å oppta fuktighet og gir dermed et lettere og luftigere bakverk. Her har jeg kun brukt havsalt ogrosmarin som topping, mens jeg andre ganger bruker for eksempel svarte oliven eller konfiterte tomater
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.