Vend flyndrefiletenei det vispede egget og så i brødrasp blandet med salt og pepper. Noe av det som gjør meg aller mest glad er rolige dager der familien har tidtil å lage mat sammen, pinsehelgoglittdårlig utstyrt hyttekjøkken er ingenunnskyldning for å ikke lage deilig mat
Det så nesten øde og forlatt ut, ikke et menneske ombord på noen av fiskekutterne som lå inne. «Stegt rødspætte med flødestuede kartofler og tyttebærsyltetøy
Tilsettskalldyreneog grønnsakene, la det hele trekke/syde et par minuttertil. Fjern ødelagte skjell og skjell som ikke lukker seg når du «kakker» på dem
Tilsett hvetemel og rør sammen med en visp. Friskdill. Krydre med salt oghvit pepper. Sitron. Ha fiskepudding, reker, krepsehaler og grønne erter i sausen
Jeg brukte blinis som en forrett denne gangen med tre forskjelligetoppinger av skalldyrog sjømat. Men jeg liker å følge lysten ogikkerutinene når jeg skal avgjøre hva som skal stå på menyen
Paella er en deilig, spansk risrett som kan spises både med skalldyr, fisk, kylling eller annet kjøtt, og ofte blandes flere typer av både fiskog kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.