Hvetemel og salt tilsettes og arbeides godt inn så det blir en fast deig. Oppskriften er nok så enkel og selv om det høres lite ut, så tro meg, det gir mange ruter
Disse knekkebrødene ble utrolig gode og så gjør det jo ingenting at de i tillegg er lavkarbo. Denne oppskriften er nok til 3 stekebrett. Etter 10 minutter tar du ut ett og ett brett og ruter opp i ønsket størrelse med et pizzahjul. Stek videre i 20 min, bytt plassering på brettene, stek videre i 20 min, bytt plassering på brettene og fortsett stekingen til knekkebrødene er tørre og sprø. Jeg stekte i tilsammen (1 time, altså 10 + 20 + 20 + 10 min)
Skjær ruter i svoren og gni knoken godt inn med grov sennep og pepper. Denne undervurderte og rimelige griseknoken egner seg til mye mer enn å bare koke kraft og suppe på
Skjær ruter med en kniv, og returner brettet til ovnen. Bland sammen til en jevn deig. Forvarm ovnen til 160 grader. Legg et bakepapir over deigen og kjevl ut til ca 1/2 cm tykkelse. Stek i 15 minutter, eller til overflaten har blitt gylden
Marsipanruter med tørket frukt og karamelliserte nøtter. Hvis du bruker ferdig kvernet mandelemel slik som meg, pass på at du ikke kjøper fettredusert mandelmel da dette egner seg dårlig til marsipan
Når den er stivnet så ruter du karamellen opp i små kvadrater, og pakker inn én og én i cellofan eller mellomleggspapir (sånn som du bruker i matpakken)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.