Du vil merke at den er mildere på smak, men samtidig propp full av godsaker. Lag smoothien kvelden før om du ikke har tid på morgenen, og hell den i en termos, og ta den med deg på vei til jobb, eller drikk alt på morgenkvisten før du går ut døren…
Disse har fått et lag med salt og valmuefrø på toppen for ekstra god smak. Man orker ikke å vente på langtekkelig heving før frokost, eller kanskje man rett og slett ikke har tid før man må ut for å møte livets realiteter
På helt tradisjonelt vis lages dette brødet ved å varme opp litt baconfett, talg eller annen olje i en tung støpejernspanne og deretter helle et røre basert på maismel, egg og melk direkte i det varme fettet
Enda et pålegg som ble laget tidlig tidlig på morgenkvisten i går. Om hasselnøttene har skall på seg, rist de litt i ovnen i noen minutter til det lukter nøtter på kjøkkenet
Det er en elektrisk gryte, som koker maten på lav varme over lang tid. Retten kan tilberedes før du reiser på jobb og skole -eller hvis du skal tilbringe dagen langt unna kjøkken og komfyr
I går fikk jeg endelig blender i hus og muligheten til å teste ut en variant av et frokost-alternativ vi har på StrongBody-planen, Frappuccino dream, satt sammen av StrongBody-coach Lone Norås
Det er sjeldent jeg bytter ut frokost smoothien for noe annet, men det geniale med denne type puddingen er at du kan fort slenge den sammen på kvelden, sette den i kjøleskapet og den står klar til å spises på morgenkvisten
Etter det dro Matias og jeg til Vilde hvor vi hadde indisk-aften og så på film. Vi lagde tikka masala og det er jeg nødt til å lage igjen snart, for det må dere få oppskrift på
Jeg fikk en del etterspørsel om oppskrift etter jeg la ut dette bilde på Instagram i dag. Dette er også et supertips for deg som har litt dårlig tid på morgenkvisten - den lager seg selv i kjøleskapet mens du sover
Sammen med rørte jordbær, (frosne jordbær, sukker og litt frysepulver til stivelse, smakt til med sitron)Og et lett melis-dryss,vandret jeg rundt i himmelen her på¨morgenkvisten
God morgen på en søndag. I dag byr jeg på et kjempegodt brød på morgenkvisten. Brødet stekes på en slik måte at det blir sprøtt oppå, og det er noe av det som gjør brødet så godt
Er det et måltid jeg setter pris på at tilberedes i en fei, så er det frokost. Både fordi jeg som regel er skrubbsulten når jeg står opp og fordi jeg sjelden har ork til noe veldig tidkrevende så tidlig på morgenkvisten
Jeg spiser ofte brødskiver med for eksempel smør, syltetøy eller manuka honning på til frokost. Nå på vinteren varmer det også godt med varm drikke på morgenkvisten
Idag var det ingenting anna enn ei varm skål med havregrøt som frista på morgenkvisten, så da blei det selfølgelig havregrøt med alt for mange kopper kaffi på sida
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.