Skulle lage middag til mamma kom hjem fra jobb en dag, og fikk beskjed om å bruke opp en svin indrefilet og noen grønnsaker i kjøleskapet, så da ble dette resultatet
Legg poteter og grønnsaker i en stor ildfast form. 6-8 poteter delt i båter1 stor squash i skiver7-8 sølvløk1 stor fennikel i biter1/2 sellerirot i staver1 rød paprika i store biter1 gul paprika i store biter4-6 gulerøtter i store biter10-15 svisker4-5 ss olivenolje3 dl eplenektar1 kg benfri svinekamsalt, pepper og estragonRødvinssaus. Stek alt ved 200 grader i ca 1,5 time til kjøttet er gjennomstekt(termometer på 76 grader) og grønnsaker og poteter er møre
Årets lammelår er omhyggelig tilberedt, helstekt og fortært. Server lammeskiver med potetgrateng, asparges, ovnsbakte poteter, confit tomater og rødvinssaus
Her blir den servert med en nydelig saus med sopp og estragon, stekte grønnsaker og bakt potet. Indrefilet av svin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt
Helstekt entrecote er enkelt å tilberede hvis du bruker steketermometer, da har du full kontroll og kan ta ut kjøttet akkurat når det har oppnådd rett temperatur
Det lå en frossen indrefilet av svin i fryseren. Svinet fikk nord-italienske omgivelser. Ovnsbakt svin. Takk til Sverige som skjenket oss denne glade danske indrefileten av et nydelig svin
Smør smaker helt fantastisk i pureer med rotgrønnsaker. Dette var ganske enkelt, og jeg valgte indrefilet av svin siden dette befant seg i fryseren min
Denne fantastiske måten å steke kjøtt på har jeg lært av min venninne Samantha, det krever litt tid (men du kan la kjøttet stå i ovnen selv om du ikke er hjemme), men gir til gjengjeld utrolig mørt kjøtt
Krydre svinefileten godt med salt og pepper og brun den på alle sider i en stekepanne. Legg kjøttet over på tallerkner på en seng av grønnsaker og ha sausen rundt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.