stek finhakket løk, hvitløk og skivet sopp litt i en panne. 1 løk 1 fedd hvitløk 300g sjampignon 1 beger creme fraishe 2 ss soyasaus litt salt og pepper 1 ss smør. tilsett så soyasaus og creme fraishe og smak til med salt og pepper, la sausen stå å småkoke i noen minutter 17
Soppsaus er et tilbehør jeg automatisk tenker passer sammen med kjøtt, og aller helst biff. Det er også en av disse tilbehørene det gjelder å huske at fins, og som man har så lett for å tenke at er vanskelig eller tar lang tid kanskje
Denne retten har jeg bare laget noen få ganger, både med og uten fløte. Men det finnes utallige variasjoner og du kan egentlig tilsette det du vil, eks
Bland ut buljong med vann (se på pakningen, hvilket forhold)Finhakk løkenSkjær sopp i skiverFres løken og soppen i stekepannen med rapsoljeHell den ferdige buljongen, crème fraiche og soyasaus i blandingen
Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -og ytrefilet. Soppsaus *. Jeg bruker den også som grytekjøtt, da er det viktig og koke den lenge nok
Dette er et enkelt, raskt og et utrolig godt middagstilbehør. Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.