Dette ble en god kremet fiskesuppemed masse gode smaker. Man har lett for å tro at det er mye styr medfiskesupper, men det er det virkelig ikke i det hele tatt
Bland yoghurt, zest og hvitløksfedd og smak til med sitronsaft. Vi er litt vimsete i valg av tema for kvelden og denne gangen ble det bestemt av førstemann med en klar formening om hva han ønsket å lage
Ovnsform med kyllingklubber og lårfileter, milde gode middelhavssmaker og nydelig bulgur. Saltet er med å trekker ut vannet så de ikke blir vassne når de stekes
Her har jeg samlet mange av de gode smakene som er vel kjent fra landene rundt Middelhavet og laget en nydelig dressing til av god olje, eddik, sennep og honning
♦ Når laksen er ferdigtrekt kremer du sausen med creme fraiche og smaker til med soyasaus og evt. Soyasaus kan sløyfes, men gir en utrulig god smak på suppa
Smak til med mer som salt om det trengs. Server med spiralloffskiver eller annet godt brød. Du kan selv variere hvilke grønnsaker og hva slags sjømat du vil ha oppi, her får du min favoritt
Det sier jo seg selv at den fiskesuppa har vi smakt kun noen få ganger. Men i hverdagen hadde man kun tynn fiskesuppe uten fisk ved siden av torskemiddagen
Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Smak til med salt og pepper. Ha crème fraîche i en skål og bland ut med litt av den varme suppen. Fremgangsmåte Fres finhakket hvitløk og purreløk i skiver i en kjele med litt smør til purren er myk
Smak til med sitron, salt og pepper. Ha blåskjellene over i et dørslag, prøv å la grønnsakene ligge igjen i kraften, kjør kraft og grønnsaker glatt med en stavmixer, ha kraften over i et litermål/ei skål
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.