Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
Hjemmelaget fiskegrateng er absolutt å foretrekke fremfor de man kjøper. Denne enkle klassiske fiskegratengen er super for store og små, og ikke er det vanskelig heller
Hjemmelaget fiskegrateng er absolutt å foretrekke fremfor de man kjøper. Denne enkle klassiske fiskegratengen er super for store og små, og ikke er det vanskelig heller
Lag en saus av smør, mel og melk. 4-5 dl melk. 4-5 dl melk. Heisann. Hverdagen kommer litt brått på for både store og små etter en langhelg, men nå er vi igang og i dag får dere servert denne gode middagen
Lag en saus av smør, mel og melk. Fiskegrateng med parmesan og pepperoni 2016-11-17 10. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 400 g torsk (eller annen fisk) 2 egg 2 ss mel 1 ss smør 4-5 dl melk hvitløkspulver, salt og pepper 120 g makaroni 1 brokkoli 1 paprika 1 skive rødløk 2 knekkebrød 6 pepperoniskiver 3 ss finrevet parmesanost. I can, I will 400 g torsk (eller annen fisk) 2 egg 2 ss mel 1 ss smør 4-5 dl melk hvitløkspulver, salt og pepper 120 g makaroni 1 brokkoli 1 paprika 1 skive rødløk 2 knekkebrød 6 pepperoniskiver
Spe med melk/fløte-blandingen litt etter litt. Det er for det første en fin måte å få brukt opp rester på og for det andre løfter den en ganske alminnelig fiskegrateng til nye høyder
Barna liker også dette, dessuten er det viktig at vi alle spiser mer fisk. Smelt margarin i kjele, rør inn hvetemel og spe med litt og litt melk om gangen
melk/havremelk og evt. Og når den er full, er det på tide med fiskegrateng. Visp inn litt og litt melk, pass på å rør ut eventuelle klumper før du tilsetter mer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.