Fisk på grill med godt tilbehør
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Grillet bekkeørret fra Setesdal
  • Bergen ½ - 1 bekkeørret pr person , større fisk / ørret beregn 3-4 personer pr fisk
  • Salt , pepper
  • Dill/ gressløk
  • Sommersaus til grillet fisk
  • 2 dl seterrømme
  • 1-2 ss majones
  • 1 ss sitronsaft;
  • salt, pepper, sukker
  • 4-5 ss arktisk kaviar
  • ev finhakket dill eller gressløk
  • Bland sammen og smak til med salt , pepper og sukker.
  • Vår ? sommer salat
  • Velg en salat med tykkeblader for eksempel hjertesalat eller bruk finsnittet nykål
  • Bland sammen ca 1 dl rømme, saft av ½ sitron rikelig med finhakket gressløk og smak til med salt og sukker. Rett før servering vend dressingen lett inn i godt avrent salat / kål.
  • Server med nykokte ferskpotet.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.