I min jobb og gjennom utallige samtaler jeg har hatt med folk om gluten sensitivitet, tror jeg den aller største misoppfatningen er at dette er bare et gastrointestinalt problem, og dersom man ikke får magetrobbel ved å spise gluten så "tåles" det fint
Detfinnesikke bedre sløvedager enn søndager, og det med god samvittighet. Det er et supert julegavetips, les mer om koselige aktiviteter å gjøre i denne førjulstiden i dette innlegget
Detfinnes uttallige Youtube-videoer til nettopp dette – bare et lite tips fra meg til deg. Jeg vet mange har dette som guilty-pleasure selv om de ikke tør å innrømme det, men det er mye godt lesestoff i en god blogg
En annen ting er hva man selv synes ser fint ut og dette går detikke an å diskutere og bli enige. Jeg mener ikkedet er noe bedre med feite menneskerenn med tynne,det er deres ord ,ikke mine
Det har vært mye snakk om molekylær gastronomi i det siste, og jeg skal for all del ikke skryte på meg å være spesielt interessert i dette, men jeg synes gode boller - en forutsetning for gode fastelavensboller- blir best om du følger denne oppskriften til punkt og prikke
Det var en hyggelig samtale men jeg pressiserte at gjærbakst var min store kamel som jeg ikke klarte og svelge og det var nok en av de tingene som var utslagsgivende for at jeg ikke gikk videre
Det er ikke bare i Riksarkivet detfinnes gamle oppskriftsbøker. Her bringer vi dere (ikke utprøvd, men oppskriftene er ganske detaljerte, og det høres jammen godt ut
Det er også nesten litt for enkelt, men tidkrevende. (jeg synes melet som du blander med vann er bedre enn de ferdige bunnene)Stikk ut små rundinger med et glass, og gjør slik til deigen er brukt opp
Så denne gangen var det jeg som måtte lære av dem. Sushi viste seg å ikke være så vanskelig å lage selv som jeg hadde trodd, det gikk ganske raskt unna
Tror jeg har fått litt dilla på "alt-i-ett" middager, det er jo så kjekt. I denne pakistanske kima curryen er ikke karrismaken SÅ framtredende, og kanel gjør smaken magisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.