Fikensalat med skinke, avocado og kraftkar
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 ferske fiken, delt båter
  • 1 pakke god skinke, gjerne serranoskinke eller parmaskine
  • 1 salathode
  • litt ruccola
  • 8 cherrytomater, delt i 4
  • 1 moden avocado i terninger
  • noen ristede pinjekjerner
  • 1 stykke kraftkar (eller annen blåmuggost) i små terninger
  • 1 finhakket hvitløk
  • 1 ts honning
  • 2 ss GOD balsamicoeddik
  • 1/2 ts dijonsennep
  • 4 ss GOD olivenolje
  • 1 ts mangoeddik
  • salt og pepper
  • rør sammen og smak til

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.