Blogg. Og det beste av alt er at det er veldig enkelt å lage også. Holdbarheten er kortere med hjemmelaget syltetøy (pga ingen kunstige tilsetningsstoffer) så det er en fordel å ikke lage for mye, men smaken er mye bedre enn kjøpe- syltetøyet, og det er helt naturlig, inneholder ingen fargestoffer og helt fri for E-stoffer som er i syltetøyet kjøpt på butikk
Smoothien får søt og tropisk smak av fersk mango og mangojuice. Og så gulroten da - som gir herlig farge på smoothien og som faktisk bidrar til kjempegod smak
Du kan fylle galetten med nesten hva du vil, jeg syntes steinfrukt som fersken, nektariner og plommer sammen med blåbær er den perfekte kombinasjonen for en sommerpai
Dette er verdens enkleste dessert å lage samt at den er også tilfredsstillende på smak. Ferskener karamelliseres i ovnen med smør og ltt brunt sukker på toppen, og med et lite hint av honning og vanilje, som gir en fantastisk aroma og smak
(English below) Nå er det sesong for ferskner og nektariner. Og her har dere en oppskrift på en deilig hverdagskake til å nyte ute i hagen i sola (eller inne på en regnværsdag - for all del
GOJIBÆR i vann og hele CHIAFRØ i vann. Deilig fyldig mangosmoothie, spekket med supermat. Ha i en halv mango, frossen eller fersk og en halv banan, frossen eller fersk
Stekt andebryst smaker utrolig godt og er en rett det er enkelt å lykkes med. Under hviletiden sauterer du raskt frisk fersken, rødløk og dadler i stekefettet
De er supergode og sunne, og gir et skikkelig energiboost. Mangosmoothie med kardemomme. Ha frosne bringebær, oppkuttet banan, dadler, vaniljepulver og vann oppi en blender
Fruktterten lages direkte på stekeplaten og kan dekkes med den frukten du liker best. Her har jeg brukt fersken og bringebær for å lage "Galette aux pêches et framboises" - utrolig, utrolig nydelig
Nå som jeg har begynt å trene synes jeg det er så godt med smoothie, og jeg elsker egentlig jordbær og bringebær, men det kan være greit med litt variasjon av og til
Noen år gir det bare noen få ferskener, men i år var vi heldige og fikk en hel kurv full. Enkelt å lage er det også, for man koker ferskenene med skallet på
med fersken og ingefær. Og sukkerfri så klart. Dette er smak og behag. Ta posene ut og blend blandingen. Tilsett så den andre ferskenen og la det stå i kjøleskapet frem til servering
For her vil vi ha den pakistanske mangoen som er liten og gul-grønn i fargen, ikke den større, grønn-røde mangoen som er vanlig på dagligvarebutikkene i Norge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.