Denne marokkanske suppen smakte jeg for første gang på en marokkansk/spansk restaurant i Cordoba for ikke lenge siden, etter å ha lett etter den på diverse menykart
evt annet krydder. Dryss over krydder. 1/2 pakke grønne soyabønner (edamamebønner). 1/4 agurk i terninger. 1 ss eddik, feks balsamico med aprikos og fersken
Jeg bruker jordbær og vaniljeiskrem, men her kan du variere med akkurat det du liker aller best. I dag skal jeg friste dere med en forfriskende 50′ s style milkshake. 50 ‘s milkshake var laget med ferske jordbær, vaniljeiskrem , knuste isbiter, yoghurt og sukker – så forfriskende og så godt. 4 scoop med vaniljeiskrem. Topp det med deilig kremfløte og kirsebær for å få en ekte vintage 50′s look. 4 scoop med vaniljeiskrem
Kremen er formet som roser og pyntet medfargerikt strøssel. Jeg laget disse sjokolade cupcakene i søte former i forskjellige farger og toppet dem med smørkrem
Mos sammen med pressa kvitløksfedd, chilli og krydder i foodprosessor eller blender. Falafler og kikertburger har eg posta tidligare, men denne gangen ville eg prøve en variant uten egg med litt ekstra grønnsaker for smak og farger
Bland krydderurtene og alt det andre sammen og legg i en bolle/ på et fat. Krydderurtesalaten er utrolig fargerik, sunn, frisk og god og den metter godt
bland alt sammen å smak det til medkrydderet. sauser/dipper. krydderdipp. 0,5 sitron (saften) 1 dl rømme 1 dl majones 0,5 ts sennep 0,5 ts taco krydder 2 ts sukker. 10 i sauser/dipper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.