På lørdag hentet vi det aller meste av flyttelasset mitt fra Lyngbø. Ettersom Silje K skulle ha med en kake til Alvøen skolekorps sin basar på søndag, fant jeg ut at jeg kunne bake mens de bar esker
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Sprøstekte torsketunger er noe av det aller beste jeg kan spise og står alltid på menyen når jeg reiser hjem til min mor som bor ved det heftige og lunefulle Stadhavet
Ripsgelè er godt som pålegg, men kanskje aller mest som tilbehør til vilt. Om det lykkes å lage gelè eller ikke avhenger av pektininnholdet i bæra, som endrer seg i løpet av ripssesongen
Dette tar noen minutter så her kan du sette på en Bon Jovi-låt og synge med mens du venter. -) I løpet av årene har jeg også laget min egen vri på denne kaken
I går var vi på hytta og gjorde den klar til vinterstengning. Dersom du ønsker sitronskall i fromasjen, river du det med et rivjern eller et dertil egnet kjøkkenredskap
Fyll på glass eller frysebeger og frys ned i passe posjoner. Om du liker hele bær i blåbærsyltetøyet kan du gjøre som barna mine, og mose bæra med et potetstapper, for så å røre inn sitron og sukker med frysepulver etterpå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.