jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
En sann nytelse. Ostesufflè. 07. 11. 2015 kl. 15. 33 i. Middag. 9 kommentarer. Gårsdagens middag i Bakkely. Og har du ikke prøvd den før,så burde du virkelig
Jeg har tatt meg i å riste hovmodig på hodet når jeg har sett de unge tv-kokkene i konkurranse. Og dette er ikke laget av 12 åringer, men flinke kokker med sans for syd-havs smaker. 2 kyllingfileter (eller 1 veldig stor). 4-5 never cornflakes. Legg deretter banan-bitene oppi og la det hele stå i ovnen i 5-10 minutter til. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 2 kyllingfileter (eller 1 veldig stor). 4-5 never cornflakes
Ris, poteter eller ovnsbakte grønnsaker. Verdens beste kylling - helt sant. Skjær hvitløk, sjalottløk og selleri i tynne ringer og stek dem i litt smør til de er myke
men ska smöret till degen vara rumsvarmt eller direkt från kylen. Men recepten lyste med sin frånvaro, så Katarina gjorde själv slag i saken och utmanade mig att baka hennes favoriter bland dubbla småkakor - Franska våfflor
Deilig med nykokt pasta, i potetsalaten, eller på bruschetta av surdeigsbrød. 1/2 liter økologisk solsikkeolje ( jeg brukte litt over 4 dl, prøv gjerne det først og ha heller i mer)
Lua er strikket i Rauma sitt babygarn - nydelig og mykt å strikke med. Akkurat nå holder jeg på med en i rosa - neste test må bli en enda større størrelse for å sjekke hvordan den fungerer
Jeg er i pur lykkerus over resultatet av mitt siste kake-eksperiment på kjøkkenet. Jeg gjør ofte dette for så å lage vafler eller lapper av dette dagen etter
Rosmarin- både tørket og fersk (ca. Er du helt kylling eller. Har du besøkt Mumselibabbas Facebook-side. Så har du nydelig kyllingkraft til en god suppe eller neste kyllingmåltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.