2.000 britiske
kvinner har deltatt i en undersøkelse for å slå fast når man er for gammel til å ikle seg ditt og datt
33 år
Skinnbukser
34 år
Miniskjørt
35 år
Piercing i navlen
35 år
Gjennomsiktig bluse: 40 år Joggesko: 44 år Trang singlet: 44 år Tights: 45 år Ugg boots: 45 år Bikini: 47 år Lårhøye støvletter: 47 år Stiletthæler: 51 år Hestehale: 51 år Langt hår: 53 år Badedrakt: 61 år
Denne dippen var Andreas Viestads favoritt da han besøkte meg i vår – og en god venn av meg som har vokst opp med denne dippen til frokost hver dag mener min versjon er bedre enn noen andre han har smakt
Det er kanskje retten jeg får mest tilbakemeldinger på – det er tydelig at Et kjøkken i Istanbul har vært med på å heve standarden på denne retten i mange hjem det siste året
Tänkte passa på att tipsa om ett av mina fredagsfikatips som är kanon att baka när man inte har tillgångtill någon ugn, med tanke på att många nu är ute i sina husvagnar och sommarstugor
Gleder seg tenker du kanskje, men nå har jeg trent så målrettet (og riktig tror jeg) at jeg jeg mener at jeg er langt foran skjema for å være så tidlig på året
Den er super enkel å lage, å imponerer alltid stort, det er kun et minus med den, den er faktisk så god at det nesten aldri blir igjenn en liten rest tiletter selskapet
Saus kan være så enkelt som brunet smør – helt greit til biff når du har lite tid, jeg hadde en rest rødvinssaus som jeg brukte, men skal du lage den spesielt til denne retten må du starte i forvegen, det tar litt tid…
eks gulrot, kålrot, løk, sellerirot skåret i ugjevne biter. Gni kjøttet inn med sennep. Brekk opp hvitløksfeddene - det er ikke nødvendig å fjerne skinnet - og ha dem oppi gryte sammen med pepperkorn og eventuelle urter
Vottene er strikket etter mønster fra heftet PT-design nr. Nå som det er meldt at kulda endelig kommer tilvåre kanter er det kjekt at det finnes noen ullvotter å ta på seg når han skal ut
Jeg lagde en pai med bacon, vårløk og tomater og en med ost og skinke. Jeg synes det blir best når jeg lager paibunnen selv, av bare smør, mel og vann, men ferdiglaget paibunn fra Nå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.