Det finst mange måtar å lage lapskaus på, og då tenker eg ikkje på å opne ein boks. Det er ein kjapp og enkel kvardagsmiddag, som ein som tidleg som råd er bør lære ungane å lage, slik at ein kan delegere middagen nokre dagar i veka
Min mors pølselapskaus er dendesidert beste i verden. Hos meg finnes det ingen tvil. D den har kansje en litt spesiell ingrediens men tro meg denne må dere prøve
Jo, da tar-man-det-man-haver og gjør så godt en kan, og resultatet ble tilslutt en snasen spansk søndagskylling som passer like godt til hverdags som til helgen
To lettsaltede svineknoker i en stor kjele. Etter litt lesing her og der har jeg funnet ut at man skal koke opp alt fra kaldt vann og ikke koke opp vannet før man har oppi kjøtt/grønnsaker
Selvfølgelig er det godt med lapskaus kokt på kjøtt med bein, så man får ekte kraft osv. Karbonade eller kjøttdeig kan fint brukes isteden og med et par buljongterninger, blir smaken slett ikke verst
600 g lettsaltet svinekjøtt eller lettsaltet sideflesk uten svor , i terninger. 600 g lettsaltet svinekjøtt eller lettsaltet sideflesk uten svor , i terninger
Det er ikke alltid like lett å få i seg mat her i varmen men i dag skal jeg lage Spansk kylling. Lavkarbo style selvfølgelig og vi gleder oss som unger til kveldens måltid
Når grønnsakene er myke, fortsett å frese de til de har fått litt farge. Hell det tilbake i kjelen sammen med resten av suppen, rør omog smak til med salt og pepper
Vi spiste denne salaten til ovnsbakt torsk i dag, det smakte aldelesnydelig, men denne smaksrike salaten kan utmerket godt spises som en egen rett sammen med et godt brød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.