Heisann, håper dere har hatt en fin påske så langt. I dag er det skikkelig grått, trist og regnvær her i Oslo, men tenkte jeg skulle få gått meg en tur senere
Takk for koselige kommentarer på min blogg. -) Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Dette glutenfrie brødet er smakfult og saftig og skal i barnas matboks i morgen. Du kan velge hvilke grønnsaker du bruker - jeg hadde eple og gulrot i dag, men du kan bruke asparges, rødbet eller annet om det er det du har i kjøleskapet
Neste helg blir det høstfjell med gode venvinner og jeg gleder meg veldig til frisk og skarp fjelluft, deilig tur i et fargelagt landskap og ikke minst til god prat over et deilig glass rødt på kvelden
Vask eplene og skjær i tynne skiver med kjernen i senter, rens runt kjernehuset. Bryt Selbu Blå i biter og fordel over hver porsjon med en gang de tas ut av ovnen
Rundstykkene inneholder de ingrediensene som jeg liker veldig godt i bakverk, yoghurt som gjør baksten luftig, eple som gjør den litt søt ognøtter som gir deg noe å tygge på
Pensle med egg og strø på valmuefrø. Veldig gode til både frokost, lunsj og kvelds. Kan også lages med fint mel om det er ønskelig med lysere rundstykker
Det finnes oppskrifter på krumkaker som kun har mel, sukker og surfløte, og jeg mistenker at det vil være vanskelig å få til glutenfrie krumkaker med en slik oppskrift
Glutenfritt sukkerbrød bakt på potetmel ogglutenfri fin kakemiks. Fyll kaken gjerne med vaniljekrem - bruk Freia sin kakefyll med vaniljesmak og tilsett havremelk istedet for vanlig melk hvis du har melkeallergi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.