Entrecôte med timianskum, sautert kål, potet dauphin og karamellisert småløk. Det geniale med denne boken er kombinasjonen av teknikker, kjøkkenkunnskap, med et hav av oppskrifter hvor bare kreativiteten kan sette en stopper for å skape fantastiske retter til de du er glad i
(dersom du skal eta salaten kald eller ha den med, skjær kyllingfileen i bitar og avkjøl kyllingen ogbulguren før du blande det med dei øvrige ingrediensane)
Her får du oppskriften på Entrecote servert med potetskiver, sopp og paprika stuing og stekt tomat. Tomat Ha en halv tomat pr person, stek i pannen sammen med biffen og ha litt salt og pepper på
Bind deretter entrecoten godt sammen med hyssing før du gnir den inn med salt og pepper. Denne gangen var jeg utrolig heldig og fikk tak i entrecote som i alle fall ikke var i nærheten av å være tørr
Supert å bake i ovnen eller mose med litt smør, fløte, salt og pepper. Brokkoli, fløtepoteter og bernaisepulver-pose-saus, skal man ha respekt for, men nå er det vel nok
Stek entrecoten slik aom du liker den best, stekt helt i gjennom, medium eller ganske blodig. Rør sammen alle ingrediensene, og legg en spiseskje på hver entrecote slik at smøret begynner å smelte
I dag spiste vi entrecotenmed kryddersmør, stekte maisskiver og søtpotetstaver stekt i ovn og søtpoteter tilberedt på denne måten er kjempegodt og veldig enkelt
Dette er en veldig god biffrett med scampi, friske grønnsaker, hasselbackpoteter og en nydelig paprikasaus, som passer utmerket til både kjøtt og skalldyr
Entrecote. Legg dem på et stykke tørkepapir og dekk dem til med tørkepapir slik at de ikke blir brune. Takk til alle dere som har kommet med gode hilsner på Facebook
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.