Bland mel, gjær og salt i en stor bolle, og lag en fordypning i midten. Hell i olje og vann ( det er veldig viktig at du har lunkent vann, fordi deigen hever seg ikke med kaldt vann)
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Nedenfor et forslag til en oppskrift på en enkeltapasserving. Av og til er det OK å senke ambisjonsnivået når det kommer gjester, og bare servere noe veldig enkelt som det ikke tar så veldig lang tid å forberede
Bland mel, gjær og salt i en stor bolle, og lag en fordypning i midten. Hell i olje og vann ( det er veldig viktig at du har lunkent vann, fordi deigen hever seg ikke med kaldt vann)
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Stek de til de er gyllen på toppen. “Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett. Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover
Knallgodt og skremmende enkelt. Skal du lage til voksne kan du bruke noen skikkelige gode «voksne» pølser istedenfor de litt kjedelige grillpølsene som barna er så glad i
(ha i kjøttet når grønnsakene nærmer seg ferdig slik at det ikke blir tørt) Kutt opp salat, tomat, agurk og litt fetaost og ha som en sidesalat om man ønsker
Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
6 egg400 gram sukker2,2 dl kremfløte eller h-melk150 gram smør450 gram hvetemel3 ts bakepulverEpler ( Jeg bruker 10 mellomstore epler - fyll med så mye eller så lite epler du ønsker. - Forvarm ovnen til 200 grader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.