Så enkelt-men så godt. -skinke. -ost, gjerne jarlsberg. -pizzasaus. -tørket oregano. -tørket basilikum. -4 plater butterdeig, tint. Legg bitene på bakepapirkledd stekeplate, og stek på 250-275 grader til du ser at butterdeigen hever seg og blir litt brun, og osten er smeltet. -Sonja- 4 plater butterdeig
Knallgodt og skremmende enkelt. Disse pølsesnurrene er kjempe enkle å lage, du lager dem på 5 minutter, så skal de steke i 20-25 minutter. Pølsesnurrer på 1-2-32017-07-26 16. Ingredienser Smørdeig/ butterdeig - Findus sin fryste butterdeig med 5 plater, en plate holder til 2 pølser Grillpølser etter ønske litt smeltet smør. Fremgangsmåte Forvarm stekeovnen til 220 grader Del hver smørdeig plate i to på langsiden Dra eller kjevle litt i platen så den blir litt lenger (1-2 cm) begynn i den ene enden på pølsa og snurr deigen rundt hele pølsen. Sett på et stekebrett kledd med bakepapir Pensle snurrene med litt smeltet smør Stekes i 20-25 minutter, til deigen begynner å få fin brunfarge, midt i ovnen 200-220 grader
SUNN OG ENKEL MIDDAG. TIPS. 01. 04. 2016 kl. 16. 45 i. Blogg. Ingen kommentarer. Jeg er veldig glad i å lage god mat fra bunnen av, men det trenger ikke alltid være så tidskrevende som mange tror
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Jeg vet mange av dere synes det er vanskelig å tenke raske, sunne og enkle løsninger hva kommer til mat på farten, men av og til trenger man bare å få det servert som i dette tilfellet i et enkelt blogginnlegg
-) )kanel. - Visp egg og sukker til eggedosis. - Smelt smøret og ha så opp i fløten/melken. - Hell en jevn tynn stråle av smør/fløte blandingen opp i eggedosisen mens du visper
Dette er en kjempeenkel lue. * 2 r sm, 5 r *, gjenta *-* = 48 m. * 2 r sm, 4 r *, gjenta *-* = 40 m. * 2 r sm, 3 r *, gjenta *-* = 32 m. * 2 r sm, 2 r *, gjenta *-* = 24 m
Skal jeg være helt ærlig har jeg aldri laget det selv - kun kjøpt det på bakerier og konditorier, så jeg ble overrasket over hvor enkelt det faktisk var
Hei hei. Ny uke og ny oppskrift. D. I dag skal dere få oppskriften på en muffins grunnoppskrift. Det er alltid greit å ha et utgangspunkt når man baker, og med denne lavkarbovennlige oppskriften kan man eksperimentere med ulike ingredienser og smaker
Dekk bollen med lokk eller plast, og la stå og heve på kjøkkenbenken natten over eller i minst 9-10 timer. Form deigen til en pølse, som du deler opp i 8-10 like store emner. La rundstykkene hvile under et klede i ca 20-30 minutter. Sett ovnen på 200 grader, vanlig over- og undervarme, og la rundstykkene steke i ca 30-35 minutter til de er passe stekte. Grovbakst - 550 gram Salt - 1 ts Tørrgjær - 1/2 ts Vann - 4,5 dl
Den obligatoriske søndagsbaksten i dag ble enkel ostekake med bringebær. Det forsvinner fort to og tre porsjonsostekaker når du først tar en bit, så lag gjerne dobbel porsjon uansett Enkel ostekake med bringebær 4 mufinsformer Bunn 30 g havremel 10 g havregryn, eventuelt bare havregryn eller bare havremel 2 ss fibersirup 1 ss kakaopulver, valgfritt 1 - 2 ss vann Ostemasse 3 gelatinplater 2 ss varmt vann 1 ss stevia 200 g skyr naturell, eventuelt kesam eller gresk yoghurt 2 ss sitronsaft, kan sløyfes Ca 100 g bringebær, friske eller frosne Start med å legge gelatinplatene i kaldt vann for bløtlegging. 1 - 2 ss vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.