Etter den er avkjølt løsner du den med en kniv. Hell røren i en rund kakeform (22 cm i diameter) kledd med bakepapir i bunnen. #kake #dadler #daddelkake #daddel #sukkerfri #sukrinmelis #sukringold #festimunnen #godt #krem #jordbær #dessert #koserseg #martehopstad 150 gram dadler
Smør kjøttet inn med smør og dryss på det brunede melet, sennepspulver og pepper. Når kjøttet er ferdigstekt, skal steken hvile i minst ½ time dekket med folie før du begynner å skjære i den
I dag får dere derfor servert havrelapper medsirup og bacon som topping. Han skjønte ikke greia med den røde og gule dressen eller «lua», men smilte stort da han så seg selv i speilet
Bland kjøtt og spekk sammen med saltet. Når du er ferdig med å tvinne pølsenene, la dem hvile i kjøleskapet over natta slik at kjøtt og kydder får satt seg
Kok opp fløte og vaniljestang med frø. (6-8 pers. )4 egg140 g sukker140 g hvetemel1 ts bakepulver3 dl kremfløte1 vaniljestang4 eggeplommer50 g sukker3 ss maisenna3 dl kremfløte250 g frukt/bær etter eget ønskeca ½ dl søt sherry eller madeira, eller fruktsafthakkede valnøtter eller ristede mandelflakSukkerbrød
Server med f. (4 pers. )1 kg oksekjøtt i terninger50 g hvetemel2 hakkede løk2 hakkede hvitløksfedd150 g sopp, delt i fire2½ dl rødvin1 boks knuste hermetiske tomater5 dl oksekraft/buljong2 ss tomatpurésalt/pepperVend kjøttet i mel og brun det så i panne
Serveres med potet, rundstykke, salat eller ris. Å så var det derre med å dandere og ta bilde da. Så dere får tilgi meg dette rare bildet som er tatt med mobilen
Sjekk at de er gjennomkokt med en kakepinne. (3-4 pers. )5-600 g oksekjøtt i terninger2 løknoen hvitløksfedd6 store poteter i terninger4 gulrøtter i store biter3-4 selleristenger i store biteret glass rødvinkraft/buljongworcestershiresaussalt/pepperlaurbærbladtimian1½ kopp hvetemel½ ts saltlitt kvernet pepper½ ts sennepspulver1 ss tørket gressløk, eller andre urter2 ss olje1½ ts bakepulver1 egg½ kopp melkBrun kjøttet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.