En sunn og god fiskegrateng
Trening, bodyfitness og fordommer.
Trening, bodyfitness og fordommer.
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g torsk 1/2 purreløk 4 dl tomat- og søtpotetsuppe 120 g quinoa-makaroni (eller vanlig) salt, pepper og malt muskat En neve revet ost til formen er dekket Fersk oregano til pynt
  •  
  • Intervaller
  • 5 min oppvarming
  • 2 min løping
  • 30 sek pause
  • 2 min løping
  • 30 sek pause
  • 2 min løping
  • 30 sek pause
  • 2 min løping
  • 30 sek pause
  • 2 min løping
  • 45 sek pause
  • 45 ×15 x10 (45 sek løping, 15 sek pause, 10 runder)
  • 2-3 minutter rolig gange

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.