Start med å sette ovnen på grill. Grill pinjekjernene lett, men husk å følge med for dette går fort. Smuldre fetaosten med hendene og grovhakk dillen, og ha begge deler over i bollen
I samarbeid med fantastisk flinke Fotograf Nadia Frantsen, har jeg laget noen oppskrifter som garantert får deg (og gjestene dine) til å glemme at ris eller pasta “mangler” til middagen
Bland de øvrige ingredienser med en gaffel og smak til med salt og pepper. Det er kanskje ikke så mange nordmenn som bruker denne grønnsaken i dag, men man kan lage mye godt av denne
Håper det står bra til med dere, tålmodige og gode lesere. Sommeren er nemlig slik for meg at den skal tilbringes ute blandt folk, sammen med venner, gjerne på ei strand eller i parken, gjerne rundt en grill og gjerne ut i de sene nattetimer
Grønn salat er deilig, og ikke minst fordi vi spiser med øynene også. De fleste kjører på med den vanlige salaten (issalat, tomat, agurk), potetsalat, ketchup, sennep og grillsaus på flaske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.