1937 Jeg
liker dette diktet veldig godt. Det sier mye og er viktig. De siste dager overskrifter gjør meg målløs og trist. Hvordan kan mennesker være så onde mot hverandre?Hvordan - hvordan kan et barn sulte ihjel i Norge i 2014?!?!Det er helt uforstålig. Atter en gang svikter samfunnet. En 13åring og en 10åring.Så unødvendig og Jeg håper disse sakene vil få lære oss noe. At de tør granske dette skikkelig.
Dette betyr at hvis du spiser mindre energi enn dette så vil kroppen din med tiden måtte gå løs på andre ting som den altså ikke skal ,for å kunne holde legemet ditt gående
Rør godt, småkok litt til før du heller den over i en skål. Den er enkel, men med et par ekstra småting blir denne et fullverdig måltid som holder meg mett relativt lenge
½ rødløk, skåret i tynne halvmåner. Bacon er et godt alternativ om duikke får tak i chorizo. Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (du finner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
Dette var dagens variant,bruk det krydder du ønsker. (nja, ertestuingen var vel ikke helt deres idè. Deretter lager du den vidunderligste saus av buljongen
Og at dem absolutt skulle hjem og planlegge flere grillmåltid. *Ribben kan skjæres i skiver (så tykke du ønsker, dem i butikkene er jo bare tynne såler) marineres med all slags krydder, urter og eller så enkelt som salt og pepper
Også til sild, aller best dersom du bruker god kryddersild som utgangspunkt. Lime/sitronskivene skjæres i små biter(skjær vekk skallet)Skylle og strimle purren, og bland dette og grovhakket dill på et glass eller legg på fat
Tarte tatin - den deilige franske opp-ned-eplekaken har du helt sikkert hørt om og kanskje prøvd. Bland det hele sammen i en food processor til du har en fin tertebunn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.