10 ganger
så mye antioksidanter som rødvin og kan redusere hjertesykdommer. Produktet inneholder hvete og kan derfor virke allergisk. Tradisjonelt sett lages souasaus ved å fermentere soyabønner, men enkelte produsenter bruker saltsyre for å påskynde fermenteringsprosessen. Som et biprodukt her dannes det stoffer som er mistenkt for å være kreftframkallende. Jeg blogget om dette i sist blogginnlegg.
150-200 g
Marinade 2 fedd hvitløk litt fersk ingefær 1 rød chili 2 dl soyasaus saft av
3
lime
4 ss
sesamfrø
3 dl
haricots verts og sukkererter
2 ss
dijonsennep 2 dl balsamicoeddik litt honning salt og pepper ca 3 dl extra-virgin olivenolje
poteter, søtpoteter, jordskokk, gulrøtter, fennikel, cherry tomater, sopp) og putt i langpanne (for en stor steik, fyll langpanna godt med grønnsaker - de blir fort spist opp
Den beste måten å gjøre det på er å ha både kjøtt og marinade en sånn tre- eller fem-litersZipper-pose (tykk plastpose som du kan forsegle i toppen) og blande godt
Den er også perfekt som en buffetrett eller på et koldtbord. Denne salaten kan også serveres som en vegetarmiddag, toppet med litt hot sauce og kanskje et speilegg
Miks sammen ingrediensene og hiv i en brødpose. Her kommer et par gode marinader som er verdt å prøve. Legg kjøttet i posen og bland godt sammen med marinaden
Bland sammen alt i en bolle og server gjerne med brød og smør til. ca 2- 3 dl pastaskruer (Type fullkorn, kok som anvist på pakken). 7- 8 cherrytomater delt i to. ca 2- 3 dl pastaskruer. 7- 8 cherrytomater delt i to
1-2 avokado 1 fedd hvitløk 200 Ml kokosmelk saft fra 1/2 sitron salt og pepper. del avokadoen i 2, fjern steinen og skrap ut kjøttet. smak til med salt pepper og sitronsaft 08. 1-2 avokado 1 fedd hvitløk 200 Ml kokosmelk saft fra 1/2 sitron salt og pepper. del avokadoen i 2, fjern steinen og skrap ut kjøttet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.