Dressinger og marinader - diettødeleggende? (Varm kyllingsalat)
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 10 ganger så mye antioksidanter som rødvin og kan redusere hjertesykdommer. Produktet inneholder hvete og kan derfor virke allergisk. Tradisjonelt sett lages souasaus ved å fermentere soyabønner, men enkelte produsenter bruker saltsyre for å påskynde fermenteringsprosessen. Som et biprodukt her dannes det stoffer som er mistenkt for å være kreftframkallende. Jeg blogget om dette i sist blogginnlegg.
  • 150-200 g Marinade 2 fedd hvitløk litt fersk ingefær 1 rød chili 2 dl soyasaus saft av
  • 3 lime
  • 4 ss sesamfrø
  • 3 dl haricots verts og sukkererter
  • 2 ss dijonsennep 2 dl balsamicoeddik litt honning salt og pepper ca 3 dl extra-virgin olivenolje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.