Diplomattårta
detsoteliv.no
detsoteliv.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 tredelt sukkerbrødsbunn (24 cm i diameter), ferdigkjøpt eller hjemmelaget (se oppskrift på detsoteliv.no)
  • 1 marengsbunn (24 cm i diameter), ferdigkjøpt eller hjemmelaget (se oppskrift på detsoteliv.no)
  •  
  • Fyll
  • 5 dl kremfløte
  • 10 ss sjokolademelkpulver (Oboy eller Nesquick)
  • 50 g lys kokesjokolade
  •  
  • Pynt
  • 3 dl kremfløte
  • 500 g marsipan eller 1 ferdigkjøpt marsipanlokk
  • kakao
  • 1 marsipanrose med to blader

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.