Dillpotetsalat med creme fraiche
Chefsmat -
Chefsmat -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 29 i Salater
  • 500 gr kokte nypoteter eller franske amandinepoteter havsalt fire spiseskjeer creme fraiche eller lettrømme en spiseskje friskpresset sitronsaft og litt ekstra il å justere smaken to spiseskjeer frisk finhakket dill havsalt og sort pepper etter smak e.v. olivenolje etter smak Kok opp en romslig kjele med lettsaltet vann og kok potetene møre. Hell av vannet og la de dampe av seg en stund før du moser de lett med baksiden av en tresleiv eller du kan bruke den spiseskje. Se til at noe blir most fint og at resten er i mellomstore biter for å gi fin tekstur til salaten. Rør sammen creme fraiche, sitronsaft, salt og pepper sammen med finhakket dill og hell dette over potetene. Tilsett omlag en spiseskje olivenolje til å begynne med og vend alt dette godt inn i potetene. Smak og juster med mer sitron, salt og pepper om nødvendig. Ha salaten over i en bolle og dekk med plastfilme eller et lokk og la den avkjøle seg i minst to timer før servering. Dryss gjerne over litt mer frisk dill før servering.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.