500 gr
kokte nypoteter eller franske amandinepoteter
havsalt
fire spiseskjeer creme fraiche eller lettrømme
en spiseskje friskpresset sitronsaft og litt ekstra il å justere smaken
to spiseskjeer frisk finhakket dill
havsalt og sort pepper etter smak
e.v. olivenolje etter smak
Kok opp en romslig kjele med lettsaltet vann og kok potetene møre. Hell av vannet og la de dampe av seg en stund før du moser de lett med baksiden av en tresleiv eller du kan bruke den spiseskje. Se til at noe blir most fint og at resten er i mellomstore biter for å gi fin tekstur til salaten.
Rør sammen creme fraiche, sitronsaft, salt og pepper sammen med finhakket dill og hell dette over potetene. Tilsett omlag en spiseskje olivenolje til å begynne med og vend alt dette godt inn i potetene. Smak og juster med mer sitron, salt og pepper om nødvendig. Ha salaten over i en bolle og dekk med plastfilme eller et lokk og la den avkjøle seg i minst to timer før servering. Dryss gjerne over litt mer frisk dill før servering.
Kyllingform CremeFraiche servert med «baconris». , Mer cf, legg på hakket vårløk, dryss ost over formen, topp med cherrytomater, litt feta og evt de urtene du ønsker
Mat med Marith. Ris med bacon. cf, legg på hakket vårløk, dryss ost over formen, topp med. forkant kan du krydre opp cf med salt pepper, litt timian, litt revet
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
- den er enkel, smakfull og kjempemyk i konsistensen og den dekkes med en deilig sjokoladekrem. Ha sjokoladesmøret i eggedosisen sammen med crème fraîche
Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
The post Eplekake medcremefraiche appeared first on Cakeplease. Mor laget eplekake medcreme fraice når jeg var yngre og jeg husker at den var kjempegod
Finhakk gulerot og selleri og blank dette i stekepannen med lit olje. Blandes med lasta og serveres. 3 dl creme fraiché. Ha i fisken i 2cm store biter, stek i 2 minutter før du slår over creme fraiché. 3 dl creme fraiché
Fres kjøtterstatning, løk, hvitløk og paprika sammen med olje i en dyp gryte. Smak til med salt og pepper, hell over sitronsaft og frisk persille, og bland godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.