Dette har ikke bare en praktisk årsak som at alt skal ha omtrent samme koketid, men det ser faktisk bedre ut når det er litt samsvar i størrelsen visuellt
Så uten familien ville dette vært litt mer utfordrende å lage. Det skal sies at jeg er nokså god til å lage mat og i tillegg har vi kokker i familien med tilgang på storkjøkken
Jeg bruker sitronpepper og grillkrydder. 1. Krydre kyllingbrystene med et godt krydder. Det funker for meg, men det finnes sikkert mye bedre krydder der ute
Kjøp gjerne da en type som ikke skal oppbevares kjølig, som for eksempel denne fra NDS. mer tid til familie og venner, avkobling fra de daglige rutiner, kanskje får vi lest en ny bok, vi skal kose oss med spennende mat og god vin
Varm opp blandingen til gelatinen har løst seg opp, men det skal ikke koke. Jeg elsker smaken av kokos og denne pannacottaen er superenkel å lage i tillegg til at den smaker himmelsk
Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.