Da er denne fin om han har klødd hull på stikkene (noe han dessverre alltid gjør). Den har astringerende kvaliteter som gjør at den er hjelper sår å trekke sammen, i tillegg til at den er antiseptisk og kan dempe betennelser
Noen som har dårlig tid om morgenen. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Dette smaker helt nydelig til fiskesuppe og foccatia, Det er bare å prøve. Skrell hvitløksfeddene og del dem opp i et par biter før du har dem i kjøkkenmaskinen
Dette er helt perfekt mat til små og store sommerfester. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
I denne har de brukt både stevia og maltitol, så dette blir en slags mellomting. Det er derfor du ikke finner så veldig mange oppskrifter på søtsaker og kaker er inne, nettopp fordi jeg sjeldent lager dette
”Dette er noe av det beste vi har hatt. ”Kan ikke huske vi har fått så god kake her før, jeg. De mest observante av dere har kanskje oppdaget at Åse ikke var helt tro mot oppskriften, i måten hun blandet ingrediensene på
Jeghar vel så vidt nevnt på bloggen at jeghar heklet mye i det siste. Har brukt første ladningen derfra til hekleopplæring, samt flere nye kluter og grytekluter (se under)
Dette er så godt at alle mine belønningssenter lyser som et fyrverkeri, magert er det og. Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk
♥ I kveld har bakt makroner for første gang. Det var i grunnen enklere enn jeg hadde trodd, men nå vet jeg bedre hvilken konsistens som er best for penest resultat
Når dette var godt blandet pisket jeg inn eggehviten. Den inneholder så utrolig mange fristende oppskrifter, og det beste er jo at dette er sunnere alternativer enn de vanlige oppskriftene
Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så det harjeg igrunn bare gitt opp. Og så har vi vært litt mer kreative i hobby kroken våres =)
Dette er en av oppskriftene jeghar hatt som utgangspunkt. Dette er fordi jeg elter såpass lenge med kjøkkenmaskinen at den prosessen skaper nok varme til gjæren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.