Det er mulig det skjedde bare en gang eller to eller tre. Dette er en riktig god oppskrift, hentet fra "Gjærbakst på alle bord", som jeg trofast vender tilbake til
Spice up your life, sang Spice girls en gang i tiden, og det kan man så absolutt ha glede av nå som dagene blir kortere, kulda setter inn og energien daler litt
Det er to varige gaver vi kan gi barna våre. Det ene er røtter, og den andre er vinger. Er dere innom her på bloggen nå, så betyr det at dere har tatt dere en velfortjent pause i en hektisk førjulstid
Nøyaktig hva og hvordan den er laget varierer fra sted til sted i det langstrakte land. Likheten er at det er flate bakverk stekt på helle eller takke og at oppskriften er gammel
Skjær bunnen av tomaten der stilken er, og skjær bort det feltet der stilken har sittet. Grav ut innholdet, og kjør det sammen med de andre grønnsakene i foodprosessor, eller hakk det i bittesmå biter
Nå har jeg lært meg å elske dette kjøttet. Kokt i gryte til det løsner fra beinet. Vend det avtørkede kjøttet i hvetemelet og stek raskt i varm stekepanne
Det er vel mange som kan si seg enig at lapskaus til og med er bedre dagen derpå. Håper det smaker. Når det er 15-20 min igjen til man skal spise, kan man ha i frossenpose med lapskausblanding, buljongterning og vann ved behov
Det jobbes med nytt bloggdesign, så om bloggen oppfører seg litt merkelig i kveld og i morgen så beklager jeg det, men resulatet blir tilslutt veldig bra
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.