Da er det kjempegreit åhanoen konfekter liggende i kjøleskapet som bare kan danderes på et finfat. * Rør alle ingrediensene til fyll sammen og smør så mye du vil ha over undersiden av kakene
Tilsett sukker og melk og øk varmen litt. Ingredienser2 og 1/2 kopper melk1/2 kopp smør1/2 kopp blanding av nøtter og rosiner1 kopp sukker1 kopp semulegrynLitt salt. MetodenTrinn 1Smelt smør i en panne. Trinn 2Tilsett blandingen av nøtter og rosiner og stek. Trinn 3Tilsett semulegryn og stek på svak varme. Trinn 4Nårmesteparten av væsken er absorbert, tilsett salt. Trinn 5La retten hvile noen minutter før servering
Ja nå er det bare to dager igjen til julaften, synes tiden bare har rast av gårde. Jeg skal feire jula i sammen med min søster, hennes samboer, vår tante og fetter i Valdres i år, det blir jo skikkelig koselig
Det er viktig å huske på to ting etter at man har lagt inn knekkebrød i ovnen. Jevn ut blandingenpå et stekebrett med bakepapir og det beste er å jevne ut med fuktet håndflate
Jeg er ikke såhappy med å legge ut mobilbilder her påbloggen, mensidendet er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift pågårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge densidendet tross alt er fredag
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert påtoppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Nå er detlengesiden jeg har ost, kjeks & vin party, det er jo veldig koselig og godt da. Det regner en del her i Oslo i dag, tenkte jeg skulle fågått meg en tur nårdet roer seg
Ja dette er den FJERDE genseren strikket etter samme oppskrift fra Isabell Kraemer. Dennehar jeg strikket lenger, nedfor rumpa, og jeg har strikket vendingerbåde foran og bak såden buer opp i sidene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.