På lik linje med den berømte sviskekaken så blir ikke besøket det samme uten. Fremdeles såer Skeidarar på toppen av det meste, og representerer for meg essensen av bestemor i Moldefjorden og de beste barndomsminner man kan få
Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (dufinnerdether), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
Dutenker at det kanskje ikke betyr så mye om du tar heisen eller trappa, om du går deg en tur på kvelden, om duparkerer bilen et stykke fra inngangen eller om dureiser deg opp fra stolen noen ekstra ganger i løpet av dagen
Min nye favoritt er en nydelig kremet Frappè som jeg drikkerHVER dag. Ha så kaffe, isbiter, kremfløte og melk i en shaker (eller noe annet du kan skamriste) og rist alt sammen
Kjøp grønne erter, legg de i bløt dagen før, og kok de i timer dagen etter,(oppskrift på pakken)JA, detERenklere å kjøpe ferdigeposerertestuing,MENdet blir så godt å lage lang-kokt mat
Da slipperdu alt sukkeret som det ofte er i disse sausene, ogsåsmakerdet hundre ganger bedre. Ha litt i pannen og la det frese litt så alle smakene kommer frem
Når detgjelder kalkun, så vil jeg anbefale brødrene Prices fantastisk vellykkede variant. Når sukkereter godt smeltet og det hele er kokt opp, har du i gresskarbitene og rører rundt
Gjør dudet, såerdetdu som lurer spirene og sørger for å få det beste ut av maten din. Deterogså rasende godt med melkesyregjæra spirer, jeg gjør det ofte med mungbønnen
I år serverte vi enkel forrett med laks, langtidsstekt hjortelår med sellerirotpuré, stekt sopp, broccoli, poteter, viltsaus og ripsgelé til hovedrett, så var det en liten "hvilerett" for de voksne med Selbu Blå (blåmuggost) og Pedro Ximénez San Emilio Sherry, som smaker som flytende rosiner, og til dessert laget jeg en variant av bløtkake med marengs
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.