denne paien krever litt, både tid og ingredienser, men den er verdt det. sprø, men ikke tørr nøttebunn, dekadent søtpotetfyll i midten og smaksrik 'oste'krem på toppen
Clafoutis er en klassisk fransk dessertpai, som nærmest er som en bærgrateng. 11. 07. 2014. Det vanligste er å bruke kirsebær, se Clafoutis her på Det søte liv
Har ikke bakt så mye i det siste så dagens innlegg blir en pai, skal lage en dessertpai neste gang, det er jo tross alt mer relevant på bloggen min, men så lenge får dere kose dere med denne paien
Middagspaier, dessertpaier, paier med lokk, paier kun med lokk eller quiche for å nevne noen. Det har i lengre tid vært på høy tid med en ny utgave av denne spalten og det er med glede jeg publiserer neste rett
Dette er sommerens enkleste dessertpai. Fullt mulig å lage overalt bare du har tilgang på en stekeovn. Paien smaker sommer, og lages med sesongens bær som er tilgjengelig
Til denne gode plommepaien, trenger du en paiform 24-26 cm i diameter eller bruk en firkantet form. Bland alt til paibunnen i en food processor og la maskinen gå til alt er blandet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.