Det blir mange store og små selskabeligheter i desember. Det er viktig å ikke bli lei julematen før jul, så da kan man jo kanskje servere julemat som “juletapas”
Jeg har (endelig) tatt meg tid til å samle alle vegetaroppskriftene, slik at det blir enklere for vegetarleserene mine å finne frem til oppskrifter som passer dem
Del den i 8 like store deler og skjevl dem ut - ca 0,5 cm tykkelse. Sett dem på øverste rillle på 180 grader "grill" i 5-7 minutter. 180 grader "grill" i 5-7 minutter
Hakk fesaosten i terninger, kutt opp ruccolasalaten og kyllingen - bland det sammen i en bolle. Hell over rømmen og bland inn ca 2ss med karri - bland godt
2 kyllingfileter, 1 boks kokosmelk, 3 dl føte, 1 gullerot, babymais, 1-2 chili, salt, pepper, 1-2 pakker ris. Mens dette står å småkoker kutter du gulerot i små strimler og deler babymaisen i 2-3 deler. Tilsett fløta og la det stå i 1-2 minutter. 1 boks kokosmelk, 3 dl føte, 1 gullerot, babymais, 1-2 chili, salt, pepper,. 1-2 pakker ris
Vårrulldeig (fåes kjøpt hos asiatiske butikker) - og ønsket fyll. Du kan bruke alt mulig - men jeg valgte å gjøre det veldig enkelt å brukte kål, løk, gullerøtter og chili
Settes i ovnen på 200grader i 15-20minutter. Du trenger. 200g Pølser, 2 poser potetstappe, 1 vårløk, 1/2 boks erter, salt, pepper, 1/2 boks mais og strøkarving/revet ost
Desember (julekalender). com - spesielt på sosiale media. Her er en liten oppsummeringav året. Det har vært et fint år, med hyggelig tilbakemeldinger og mange nye følgere av matlidenskap
Småretter - vegetar/vegansk. Putt ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller stavmikser, kjør noen runder rundt og legg blandingen i små former eller lignende
Deigen kan være helt umulig jobbe med - men mer melis vil gjøre dem alt for søte. ta heller litt vann på håndflaten - det gjør deigen mye enklere å jobbe
Andre duftoljer er heller ikke så voldsomt lett å få tak i, og typen som er laget til lys og "melt and pour"-såpe er ikke nødvendigvis så godt egnet i blanding med lut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.