Så begrens inntaket av bearbeidet kjøttprodukter (for eksempel bacon, farsemat, pølser) da dette ofte inneholder blant annet mye fett og salt, velg heller naturlige råvarer (for eksempel rene og magre kjøttprodukter og hvitt kjøtt)
Parmesan er en matvare som bør finnes i et hvert kjøkken. Dette er kikerter på sitt enkleste, men veldig godt allikevel, og perfekt mat på lesesalen, hvis du er blakk, eller hvis du ikke har tid til å lage mat
På denne tiden av året er det smart å spisemat med sterke farger, og da spesielt den grønne. Når vi spiser planter som er rike på klorofyll øker oksygenformidlingen i kroppen
Husk at trivsel er vel så viktig for helsen din som matenduspiser, så når du gjør endringer i kostholdet skal du også trives med de matvarenedu putter i deg
Hva bør jeg spise om jeg vil være sunn. Min mening er at alt av såkalte dietter bør kastes ut. Den dagen du begynner å bli fanatisk i forhold til mat og kropp, hvor dette opptar så å si all tid og tanker, da har du et problem
Har du lyst til å få tilsendt en uke av mitt onlineprogram - GRATIS kan du lese om dette HER Nøkkelen til et vekttap ligger nemlig ikke bare i hvor mange kalorier duspiser, det handler også om å gi kroppen nok næring
Jeg skrev tidligere i uka at jeg skulle komme med noen tips til hvordan du kan få til gode og sunne matretter samtidig som du unngår de dyreste ingrediensene, så her er noen matvarer jeg mener man alltid burde ha i kjøkkenskapene
Det gjør at jeg sparer penger, spiser sunnere og spiser ikke for mye. Hva synes du om dette. Det å planlegge, fryse ned i porsjoner er noe av det lureste du kan gjøre
Kjøp derfor alltid hampfrø fra sikre kilder siden det finnes forskjellig typer hampfrø på markedet. Hampfrø kan spises daglig, er mildt på smak og bør etter min smak spises av alle som er opptatt av sunn helse og en frisk kropp
Inkaindianerne var så glad i disse frøene at de ble regnet som gudenes gave, viktigere enn alt gull og sølv, og hadde derfor en sentral rolle i religiøse ritualer
Det er rart med det, men den maten vi har tilgang til er som oftest den vi spiser. Vi er flinke til å peke på synderene når vi skal dra frem mat som er skadelig for helse og fasong
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.