Jeg har idagblitferdig med ett nytt sjal, dette er delikat og sart på engang. Det er andre gangen jeg mikserdisse to oppskriftene og jeg er blittveldig glad imitt eget sjal
Denne kaken er ikke bare lekker, den smaker også helt fantastisk. Kaken er laget av sukkerbunner som lagvis har creme de mousseline, jordbær og pisket krem mellom
Jeg håper du som leser Et kjøkkeniIstanbul har oppdaget noe nytt i året som er gått. I dag er det ett år siden de aller første innleggenegikklive på etkjokken
I går lovte jeg å vise dere mer fra kjøkkenetmitt. Jeg er stadigigang med prosjekter, og føler at ingenting er ferdig, så derfor har det tidligere bare blittstillbilder
Sidensist har kjøkkenblittferdig, med unntak av littlisting og et par fronter vi manglet. Er kanskje ikke så mange som sitter å leser blogg så tidlig om morgenen, men når man er småbarnsforelder så må man blogge når det er tidtil det
At juryen skulle velge Et kjøkkeniIstanbul foran vegetarbastionene Green Bonanza og Vegetarbloggen, som har inspirerttusenvistil en grønnere og mer vegetarisklivsstil hadde jeg ikke ventet
Tidligere utgaver av Davidskjøkken. Det har i lengre tid vært på høy tid med en ny utgave av denne spalten og det er med glede jeg publiserer neste rett
Tidligere utgaver av Davidskjøkken. Denne gangen står viltgryte på menyen, og det er noe vanskeligere å gi noe konkret informasjon om hvordan denne retten oppsto
Itiden fremover vil jeg kunne presentere en rekke kulinariske opplevelser fra mitt eget kjøkken. Det er en glede å endelig kunne presentere den etterlengtede matspalten
Start med å ha mel, salt og tørrgjær i en bakstbolle. Dersom deigenvirkerlitt for klissetetil å begynne med så venter jeg gjerne med å tilsette mer mel til jeg har eltet en deigen en stund
Gå så viderei gang med å koke potetene til potetmosen. Har potetene tynt skall kan du gjerne koke de med skallet på, alternativt må du fjerne det før/etter de har kokt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.