I dag har jeg lagd deiliggranola med sjokoladesmak, så digg. Heisann, og god formiddag❤ Solen skinner, og det er rene sommertemperaturen ute – å deilig
I dag lagde jeg meg deilige rundstykker til frokost, og gikk meg en tur til og fra sentrum. Lavkarbo rundstykker med bokhvete, maismel og havre – 9 stk
Min granola er ikke så søt, da jeg liker best å kunne bruke det sammen med forskjellig frukt, men du kan godt prøve med litt mer lønnesirup hvis du ønsker det
1 dl tørkede tranebær. 1 dl tørkede tranebær. Tenåringen tåler ikke vanlig hvetemel, og etter litt prøving og feiling har vi funnet ut av spelt går greit
Morgenstund har granola i munn ♥ Haha, jeg har litt dårlig humor i dag. Mål opp havregryn, sesamfrø og de hakkede nøttene (ikke ta med tranebærene som på bildet)
I dag har jeg lagd deiliggranola med sjokoladesmak, så digg. Ønsker dere en deilig dag i solen . Jeg spiste granolaen i sammen med sjokolade chia pudding, yoplait yoghurt med blåbær, blåbær og raw kakaobønner
Første gang jeg lagde granola var etter en oppskrift fra trinesmatblogg. Det falt i smak, og jeg har etter inspirasjon fra Trine laget en egen, anderledes granolaoppskrift med peanut butter
Hjemmelaget granola med tørkede aprikoser, tre typer nøtter, rosiner og tranebær. Mens granolaen steker kan du måle opp de tørkede bærene og den tørkede frukten og skjære aprikosen i strimler
- Når all granolaen er ferdig stekt har du den oppi en bakebolle, også vender du inn hakket aprikos og tørket kokos (bestem mengden selv) før du har den på glass eller boks
Server med en dash deilig ekstra virgin olivenolje og fersk basillikum. En litt lite planlagt handletur på Meny forleden resultere i en gazpachiosuppe på flaske
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.