2-3 ts sukrin +. 2-3 ts sukrin. Her kommer oppskrift på lavkarbo ostekaken som jeg har lovet å legge ut. Svigermor og jeg laget denne for noen uker siden, men vi skrev ikke ned oppskriften
En herlig sjokolade fristelse med sprø Daim i kremen. vend inn grovhakket Daim , spar litt til pynt. 3 dl kremfløte 1 Ss kakao 2 Ss melis 2 Daim ( dobbel) pakker. stek nede i ovnen i ca 15-20 minutter
Del på e-post. -). E-post (publiseres ikke). Send meg e-post når mitt innlegg blir kommentert. ♥ 1-2 pasjonsfrukter. Hell fyllet i kakeformen og la kaken stivne i kjøleskapet (4-6 timer). ♥ 1-2 pasjonsfrukter. Hell fyllet i kakeformen og la kaken stivne i kjøleskapet (4-6 timer). Permanent lenke Jenny - 31. 2017 - 01
♥ Til ostekaker er det smart å bruke kakeform som er integrert med kakefat (Bake it Easy-form). ♥ Til ostekaker er det smart å bruke kakeform som er integrert med kakefat (Bake it Easy-form)
Det er Torsdag og helga er rett rundt hjørnet - som betyr at eg må gi dere en sunn og søt oppskrift. Kjennetegn for snickers er jo den gode kombinasjonen mellom sjokolade, karamell og peanøtt - og eg var veldig spent på om eg ville klare å lage ei vellykka ostekake på første forsøk
Del på e-post. -). -). -) Jeg skal skrive inn det også. Jeg er meldem på siden "mat fra bunn på facebook" der va det også ei som hadde lakt denne kaken,å hu spurte de andre hva hun gjorde galt da hennes lokk ikke stivnet - likt som mitt
Du kan også lage denne i en paiform - bruk fantasien. 1 philadelphiaost 200 g - ikke light. 1 kopp melis - ca 2. 300 g bær - bland gjerne blåbær og bringebær. 1 kopp melis - ca 2. 300 g bær - bland gjerne blåbær og bringebær
Det forsvinner fort to og tre porsjonsostekaker når du først tar en bit, så lag gjerne dobbel porsjon uansett Enkel ostekake med bringebær 4 mufinsformer Bunn 30 g havremel 10 g havregryn, eventuelt bare havregryn eller bare havremel 2 ss fibersirup 1 ss kakaopulver, valgfritt 1 - 2 ss vann Ostemasse 3 gelatinplater 2 ss varmt vann 1 ss stevia 200 g skyr naturell, eventuelt kesam eller gresk yoghurt 2 ss sitronsaft, kan sløyfes Ca 100 g bringebær, friske eller frosne Start med å legge gelatinplatene i kaldt vann for bløtlegging. 1 - 2 ss vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.