Dagens middag. Spagetti medhjemmelaget tomatsaus. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperJeg steker kjøttet for seg, Surr så løken og hvitløken til det blir gyldent i en egen tykkbunnet kjele og ha i resten. Når dette har fått stått å putra i 30-40 minutt, så finmoser jeg det med stavmikser
Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet. Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta
Enkelt og greit. Krydrer masse og har i en boks hakkete tomater. Koker så opp 1/2 beger creme fresh og rører inn revet ost og litt fløte. Legg lagvia og stek i ovnen i ca 25 min på 180'C
Stek karbonadedeigen sammen med løk, hvitløk og krydder. Husk at hvis mange deltar så trekker jeg kanskje to vinnere, så det er lurt å dele med så mange som mulig
Tilbehør blir grønnsaker, poteter og brun saus. Og helt trygt uten gluten. Smelt smør, og legg i melet, rør til blandingen bli brun, pass på å rør hele tiden så den ikke brenner seg
Vel, der var jeg og bakte sukkerfrie cookies sammen med Wenche. Her er dagens middagstips. La det småputre og tykne, tilsett bønner og spinat på slutten
Når det kommer til middag er jeg enda mer bevisst på det, for ikke bare går jeg fort lei av å både lage og spise det samme, men det er også utrolig bra for kroppen med ulike retter som gir ulike næringsstoffer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.