Pavlova kake for meg var bare en kake jeg har sett mange lage for 17. mai og poste ut bilder av. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
En superenkel "iskake",eller Pavlova med iskrem. En udelt suksess i Guttenes fødselsdagsbesøk. )Denne nydelige iskremen gjorde seg godt på en småseig og sprø marengsbunn,i dag brukte jeg rips, bringebær og aroniabær i isen
mai lagde jeg marengsbunner til porsjons-pavlova. Vi rakk aldri å spise pavlova på nasjonaldagen, med de to siste dagene har det blitt pavlova både til lunsj, middag og kvelds
Til bursdagen min fikk jeg en utrolig god gulrotkake, som Hilde bakte til meg. Idag tenkte jeg derfor å prøve å bake en selv, mye står jo på ostekremen og at kaka blir saftig nok
Ble en fin feiring i dag tross at vi forsov oss og ikke rakk barnetoget. Vi brukte god tid hjemme og jeg lagde en fraissier etter oppskriften til Pascal
(Nasjonalkaken i New Zealand)3 eggehviter1 ts hvitvinseddik2 dl sukker1/2 ts maisenna1/2 ts vaniljesukker2,5 dl fløtevaniljesukker3 dl vaniljekrem200 g bærSett stekovnen på 250 grader Visp eggehviten til hard skum
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.