Nydelige til helstekt kylling som var middagen vår i går. Tidligere hentet hun ferskmelk hos en bonde, men etter at bonden begynte med kraftfôr reagerte hun på melken og har sluttet med å hente melk
Energinivået er også greit, jeg var veldig tom på trening forrige mandag, mens både onsdagens og fredagens trening gikk veldig bra, da følte jeg at jeg hadde mye å gi
Med en herlig skinkestek, den sprøeste svoren ever, løkmarmelade og annet lekkert tilbehør kommer gjestene til å gå bananas og det blir garantert en matopplevelse for alle
Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Å etterhvert som de er ferdig stekt, så slenges de rett oppi sausen, så de får stå der å bli "gjennomkokt"Som dere ser på bildene, så er kjøttkakene mine temmelig rå, når jeg putter dem i gryta
800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala. Fres den revne løken i litt olje 5-7 minutter. - Born4baking (Lena Larsen) 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika
salt etter smak. Denne retten er også laktosefri og glutenfri. Dagens middags tips. pepper etter smak. Tilsett så kyllingen med salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt
brokkoli i buketter. Her finner du flere paier og gratenger Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif
Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.