som enkle småkaker, tilsatt sitronskall og rosiner, da blir det eksklusive smaksbomber,. Kjøl den av mellom hver utkjevling, blir den varm så blir den utrolig klissete
Da vellagret var vellagret. Enda bedre går Sauternes. Både ja og nei må vel svaret være. Men går det an å få et produkt så mangfoldig da, spør kanskje noen
Scampien er da blitt rød/rosa på fargen. Det er fredag og duket for noe ekstra godt på bordet. Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten med scampi
Dander med Scampi og kamskjell og hell sausen rundt. Alkoholen dunster bort, og hvordan smak det er på vinen spiller ingen rolle siden den blir kamuflert blant alle de andre smakene
Jeg tror jeg kan si at vi elsker scampi i alle varianter. Og med søt chilisaus til, blir dette en hot rett, som får opp energien og varmen i enhver…Dette er kosemat for kjærester og alle som liker litt spicy snaddermat
Sjekk ut denne deilige skalldyrsmiddagen jeg fant hos godfisk. Jeg pleier å lage alt fra bunnen av og benytte meg av ferske råvarer, men siden sommer, ferie og reise står for døren bytter jeg ut en del kjøkkenvaner med mer funksjonelle varianter
Idag vil vi dele med dere en oppskrift på Tempura scampi. God Torsdag. Gjør klar en kasserolle og ha nok olje til å dekke scampiene, så er en fordel at kasserollen ikke er så stor så fyller du den halvfull med frityrolje
Tips til restemiddag. Har jeg varmet risen for andre gang, kaster jeg det som eventuelt er til overs. I utgangspunktet hadde jeg en plan med scampien, men i siste øyeblikk ble den planen omgjort siden jeg fikk så lyst på scampi med MASSE hvitløk
Men også Gyldendal følger matNorges manglende råvarekunnskap. Over ser du en scanning av Gyldendals store kokebok, hvor de selvfølgelig bruker norsk sjøkreps i Scampi fritti
jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.