Cornflakeskylling med sursøt saus
Kokebloggen
Kokebloggen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kylling
  • 750 g kyllingbrystfilet, delt i biter
  • 200 g cornflakes (omtrent 10 dl uknust), knust i blender
  • 50 g smør, smeltet
  • 1 egg, lett pisket
  • 1 ts cayennepepper
  • 700 g poteter, type melne (pimpernell, troll eller kerrs pink)
  • 4 ss smør
  • 1,5 dl melk
  • salt og pepper
  • 1,5 dl ananasjuice
  • 4 ss riseddik
  • 4 ss brunt sukker
  • 2 ss tomatketchup
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss maisenna

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.