I dag gir jeg deg oppskriften på veldig gode innbaktepølser. De var egentlig mest myntet på barna, men de voksne sørget for å hive seg over fatet og sikre seg pølser i rasende fart
Deilige innbaktepølser som barna elsker. Her kan du selvsagt erstatte grillpølsene med noen gode pølser fra slakteren, tilsette litt løk og biter med sylteagurk før du ruller så har du en god innbakt voksenpølse
Sånn er det ikke, men noe de blir veldig glade for om står på menyen er innbaktepølser. Jeg pleier å holde meg til kalkunpølser, og de små i vår familie merker ikke forskjell på dette og andre varianter
I barneselskapet til lillegutt serverte vi innbaktepølser og de gikk ned på høykant. -)Jeg klarte glemme ta bilde av de innbakte pølsene etter de var stekt da desverreUansett, de innbakte pølsene ble kjempegode og skal helt sikkert lages igjen og tas med på tur
Hvis du ønsker det kan du pensle med egg/melk/vann. Innbaktepølser er godt for store og små. Innbaktepølser smakte nok godt, var ingen igjen etter bålkosen
Har du tilgang på litt urter, har du det på sammen med tomatsaus/ketchup. I dag laget jeg en gammel klassiker, hadde bare pølser i kjøleskapet og hva kan man gjøre med dem
8 pølser. Skru på ovnen på varmluft. 180°C eller over- og nedevarme. 200°C. Finn fram en ildfast form. For å spare tid, heller du oljen i den ildfaste formen og setter det inn i ovnen
pølser / salchicas frankfurt. egg til pensling / huevo. Håper det blir litt ålreit vær også sånn at vi kan få til en tur eller to i frisk luft,og da er disse innbakte pølsene geniale å putte i tursekken sammen med appelsiner og kvikklunsj selvfølgelig
8 grillpølser. 8 grillpølser. Med en toåring i hus blir middagene ofte enkle og barnevennlige. Ikke at det gjør noe, for jeg har alltid vært glad i enkel mat
Stek et par pølser om gangen, slik at de har god plass. Corndogs er et fenomen som stadig dukker opp i amerikanske programmer og har pirret interessen de siste ukene
Disse innbakte pølsemuffinsene er inspirert av såkalte “Corndogs”. Corndogs er en pølse innbakt i en deig av maismel, som er fritert og servert på en pinne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.