Her hos oss ble den kombinert med en god råkostsalat og hjemmelaget tzatsiki. Den er rik på smak og blir enda bedre om den står i kjøleskapet over natten
Jeg visste også at min venninne Ann Merete er glad i gulrotkakenog ikke mist glasuren. Avkjøl kaken og smør på et godt lag med philadelphiaostkrem, og strø på revet gulrot og eventuelt litt raspet sjokolade
vannbad og elektrisk visper medballongvisp. konditorfarge – jeg blandet rød og blå for å få lilla. Pass på at bakebollen ikke kommer i kontaktmed vannet
Jeg hadde aldri funnet den perfekte toppingen på denne kaka husker jeg, før ble det enkel melisglasur med litt sitron, men jeg ville avansere litt og siden jeg elsker sånn kremosttopping testet jeg ut en oppskrift jeg fant på Ida Gran’s blogg
Sammen med cashewnøtter og kokosmelken, så får du en nydelig smak, med en kremete konsistens. (Hvis du ikke ønsker lange strimler med gulrøtter i kaken, så kan du kjøre strimlene i food processoren i et par sekunder) Tilsett miksen fra food processoren, og bland sammen med gulrøttene
Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken medgulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.