Comment on Gulrotkake med sjokoladebiter og appelsinkrem by post@klisjehjemmet.no
Klisjéhjemmet
Klisjéhjemmet
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Størrelsen på kaken er 20×30 cm og stekes i forvarmet ovn på 175 grader på nederste rille i 30-40 min
  •  
  • Røre
  • 2 1/2 dl sukker
  • 1 dl lys sirup
  • 3 egg 2 dl smeltet smør eller nøytral olje
  • 4 dl hvetemel
  • 1 ss kakao
  • 2 ts kanel
  • 1 ts kardemomme
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts vaniljesukker
  • Kremfyll: (stor porsjon)
  • 200 gram kremost med mandarin og appelsinsmak
  • 50 gram smør
  • 400-500 gram melis
  • Litt limesaft

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.